Esmalt suur suur kummardus kogu Surfy tiimile ja kõikidele trennis, laagrites ja koolitustel, matkadel käinutele ja ka neile, kes me juures oma üritusi tegid ja meid külla kutsusid. Tegime koos imeilusa hooaja!

2022 alustasime aktiivsemat hooaega alles juunis koos soojade suveilmadega, kuid noortega alustasime trenne juba maikuus.
Suveilmad olid imelised ja soojad, vesi oli meil juunikuus juba 25 kraadi ja selline soe ja mõnus see suvi oligi.

Mai lõpus ja juuni alguses toimus Surfys IKO lohesurfi assistentide koolitus, koolitus oli edukas. Surfyl on nüüd abiks 2 säravat lohesurfi instruktori assistenti Ingel ja Hannariin.

Regulaarseid trenne tegime noortele 3x nädalas ja täiskasvanutele 1x nädalas. Meeleolu ja seltskond oli mõlemas super. Trennidega liitus ka uusi noori ja täiskasvanuid. Sel aastal oli tuuline just igal neljapäeva õhtul täiskasvanute trennide ajal kui ka lõunasel ajal noorte trennides ja seetõttu saime teha tihti lohesurfi, kuid trennitunde tuli ka tiivasurfis ja purjelauas. Käisime läänetuultega korduvalt ka Kakumäe rannas ning edelatuulega ühel korral ka Laulasmaa rannas.

Lohesurfi koolitusi tegime nii kodurannas Havenis, Kakumäe rannas ja ka Pärnu rannas. Nädalavahetustel oli tuult tihti veidi vähem, kui oleks soovinud aga selline see spordiala on – õpetab kannatlikkust ja loodusega arvestamist. Kui lohetuul puhus ka kokkulepitud koolituste ajal, hindasime seda väga ning nautisime seda kingitust seda enam.
Tiivasurfi koolitused toimusid kõik me kodurannas Havenis, sel suvel saime ka omale tiivasurfi õppimiseks heas suuruses foili laua. Tiivasurfi koolituste arv tõusis sel aastal mitmekordselt, see on super tulemus ning rõõmustame kõigi uute tulijate üle.
Purjelaua koolitused toimusid samuti kõik kodurannas. Ka neid oli sel suvel rohkem kui eelmisel, mis on lahe.
Iganädalased surfitrennid on me südameasi ja see on nii liigutav, et selliseid entusiaste jagub ja me trennides käib.

Loojangumatkad on fantastilised ja no need inimesed, kes meil matkamas on käinud ja seda ilu meiega jaganud on lihtsalt SUPer toredad. Isegi jaanilaupäeval matkasime. Päikese loojangu ajal on tavaliselt tuulevaikne, kuid meil sup matka rada kulgeb pankranniku äärest, seega isegi läänetuulega on meil vaikne ja meri on sile. Eesti on ikka super koht sup matkadeks, kuna valget aega on nii pikalt. Aitäh armsad sup matkalised ja ka kõik, kes sup trennides meres käisid.

Sel suvel oli me hoovis 3 lastelaagrit ja 1 noortelaager. Vägevad väikesed päikesed ja noored surfarid muutsid meid kõiki lõbusamaks ja energilisemaks.
Surfasime purjelaudadega, tiibadega, sup laudadega; tegime sup matkasid ja loodusmatkasid matkajuhiga; ujumistrenne ujumistreeneriga; rula ja tõuksitrenne rula/tõuksi treeneriga; õppisime merepääste tarkusi selle valdkonna spetsialistidega; mängisime võrkpalli; lennutasime lohesid; skimboardisime; tegime hingamisharjutusi ja joogat jpm.
Noortelaagris oli sel aastal rohkem noori kui eelmisel, samuti lastelaagrites oli koguarvuna lapsi rohkem kui eelmisel. Me oleme kõigile vanematele väga tänulikud usalduse eest ja eriti armas on see, et meil on nii palju lapsi, kes meil laagrites on juba mitmendat korda.

Me saime korraldada ka mitmeid tiimiüritusi, tüdrukute õhtuid ja sünnipäevi oma Surfypesas Havenis aga meid kutsuti ka kahel korral kodust välja sup jooga trenne tegema. Võsul käisime juba teist aastat ja loodame, et see lahe traditsioon jätkub ka 2023.
Meile väga meeldib tiimiüritusi korraldada, tavaliselt teeme suurematele gruppidele sup matka(sid) koos oma armsate matkajuhtidega. Me saame supidele panna korraga 25+ inimest. Tegime gruppidele ka purjelaua ja tiivasurfi õpet, ka see meeldis kõigile. Saame üheaegselt teha 4 inimesele purjelaua ja 4 inimesele tiivasurfi õpet koos treeneritega.
Tüdrukute õhtute lemmikuks on osutunud sup jooga trenn.
Meile võib tulla ka surfamata sünnipäeva tähistama, rentides kas mõlemad terrassid või siis ainult katuseterrassi, kust avaneb imeline vaade nii merele kui ka jahisadamale. Meil on hea meel, et meid on märgatud ja meie Surfypesasse tullakse ka niisama aega veetma.
Augustis osalesime ka Lohelaagris, Saaremaal kus viisime läbi 2 töötuba: tiivasurfi tutvustus teooria/praktikaga koos meie surfikooli õpilaste Rauli ja Ingliga ning lohesurfi vabastiili õpe koos Triina Treiga. Tänud usaldamast ja kutsumast.

Korraldasime ka 3 välislaagrit: aprillis ja novembris El Gounasse, Egiptuses ning oktoobris Cumbuccosse Brasiilias.
Laagrites käis palju me püsikliente, mis on super tagasiside ja oleme kõigile neile usalduse eest meeletult tänulikud. Ja liitus ka uusi armsaid inimesi, kellele oli me laagreid soovitatud. Siinkohal teeme suure kniksu nii uutele tulijatele kui ka kõigile soovitajatele.
Brasiilias puhus tuul iga päev ja see oli ootuspärane, kõik surfasid end tühjaks.
Tuul puhus ka iga päev novembri El Gouna laagris, mis oli superluks. Kevadel El Gounas ei puhunud iga päev, kuigi tavaliselt aprillis on El Gouna väga tuuline.

Ka lohe- ja tiivasurfi ning sup varustust on meilt soetatud, meie lohe ja tiivasurfi bränd on Ozone, mis on tegutsenud aastakümneid ja on tuntud ja hinnatud oma headuses. Suur kniks ka meie koostööpartneritele veele.ee ning kalipso.ee.

Surfyt sai sel suvel ka veidikene vuntsitud. Ehitasime naabritega koos trepi üle muuli, et oleks mugavam merest surfikooli tulla ning tegime puidust teeraja liivale, mis toob parklast surfikooli terrassile ja dushini, et jalad jääksid puhtamaks. Surfikooli taha dushile sai tehtud uksega kabiin, et soovijad saaksid end mereveest puhtaks loputada. Maja taha sai tehtud ka istumise ala 2 diivani ja lillekastidega, kus ka tuulise ilmaga on väga mõnus päikest võtta.
Katuseterrass sai mööblit juurde, mugavaid istekohti on 6 inimesele, kuid vajadusel saame istumise kohti kiiresti juurde teha.
Alumine terrass sai 2 uut võrkkiike ja 3 uut ripptooli.
Ehitamise juures olid meil mitmed abilised, suur suur aitäh kõigile teile armsad sõbrad.

Veelkord hiiglama suur tänu kõikidele suurtele ja väikestele, kes me juures surfamas käisid, meiega koos laagrites käisid ja meid on sõpradele ja tuttavatele soovitanud. Meie Surfypesa on ka teie pesa. Meie eesmärk on jätkata teile rõõmu pakkumist läbi heade emotsioonide ja teha seda vähemalt niisama hästi kui seni ja veel paremini.
Kui teil on ettepanekuid, kuidas me saame veel paremad olla, palun kirjutage info@surfy.ee, sest me soovime koos teiega liikuda kaugele ja olla teie jaoks olemas kaua.

Kallistades,
teie Surfytiim

You may also like

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga