Surfys toimus juunikuus järjekordne IKO ATC ehk lohesurfi instruktori assistendi koolitus ja kursuse läbis edukalt Märt.
Mis on IKO – International Kiteboarding Organisation – rahvusvaheline lohesurfi organisatsioon.
See kursus on 5 päevane, mille käigus õppija täiendab oma teadmisi nii aerodünaamikas, meteroloogias jm valdkondades, õpib praktikas palju uusi nippe ohutuks õppimiseks nt kuidas lühikesi liine teha ja kasutada, vaatleb kuidas instruktor koolitust teeb ning saab ka ise tulevast õpilast koolitada. Ta sooritab 3 eksamit: teooria, reaalelus õpilase koolitamine, sõiduoskuste näitamine sh ujumine avavees 200m.


Surfy on ainus IKO PRO lohesurfi kool siinses regioonis: Läti-Eesti-Soome.
Miks õppida just meie juures? Sest me koolitame vastavalt IKO koolitusprogrammile, et õpilane õpiks turvaliselt ja saaks kõik vajalikud teadmised ja oskused rahulikult samm-sammult, et iseseisvalt kenasti ja ohutult surfama hakata.
Nt kasutame me kuni veestardini alati lühikesi liine (tavaliselt 5m), sest nii õpib tulevane lohesurfar turvaliselt lohet käsitlema, me õpilased kannavad alati kiivrit ja vees vesti.

Kui soovid ka oma teadmisi ja oskusi lihvida ja tahaksid IKO ATC kursusele tulla siis anna märku. Kui Sul on soov saada IKO lohesurfi instruktoriks siis assistendi koolituse pead enne seda läbima. Kuid see kursus on väga kasulik ka neile, kes soovivad lihtsalt oma teadmisi täiendada.
Järgmine plaanipärane koolitus toimub juunis 2025, kuid soovi korral saame ka varem teha.

Ja kui Sa soovid tulla meile lohesurfi õppima siis anna märku! Meie juures õppides saad koolituse läbides ka IKO litsentsi, millega saad üle maailma igalpool lohesurfi varustust rentida või soovi korral edasi õppida tõendades sellega, mis teadmised on juba omandatud (sest koolitussüsteem on igalpool IKO PRO koolides samasugune).

Kohtumiseni Surfys!
Jane

You may also like

Lisa kommentaar